Välkommen till tristessen!

i torsdags gjorde vi klart en modell som vi redovisade idag. Den skulle gestalta Boredom, och vi valde att göra ett beige kök, med en oproportioneligt stor Mellanmjölk (alla Norrlänningar i gruppen klagade över att det var fel färg på mjölken, och att det dessutom var Arla, någonting de endast skådar under svenska solsemestrar söderöver) och en ketchupflaska. En klocka på vägen sa tick-tack-tick-tack... Såsom de sa i American Beauty (en av inspirationsfilmklippen som visades i Teatern), "There's nothing more boring than being ordinary".

Efter modellen var klar och alla kunde andas ut drog jag iväg till en kompis i Mariehem, en bit bort från mig. Han hade precis flyttat in och ville ha matlagningssällskap - Edith och jag bistod.
Väl i matsalsrummet insåg vi att vi hade kommit till en real life version av vår modell:Maten var god och sällskapet förstklassigt.


En middag och en liter glass senare var klockan halvelva och det var dags att bege sig. Lämnade cykeln till förmån för bussen, och ett-två-tre- så var jag hemma igen. Och det var min alldeles awesome torsdag, tjoho!

Kommentarer
Postat av: Olga

Ooooh, lite som Twillight Zone att hamna i en riktig version av den tråkiga modellen. Scary. ;)

2010-11-05 @ 22:29:48
URL: http://squirreltail.blogspot.com
Postat av: Felicia

ÅHHH! modeller är det bästa som finns! älskar mjölkpaketet ju :D (btw, vad tusan har de för konstigt mjölk i norr då?? och har du sett västkustens möjlk? då är ju linjerna vågiga! :O) ja, en dag ska jag göra en exakt kopia av mitt rum bara för att det är kul haha!

2010-11-07 @ 13:50:54
URL: http://frokenfelicia.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0