Adjöss.


Jag har numera flyttat hit ---> http://odditiesandstuff.blogspot.com/ och är precis lika allmänt bäst som vanligt, fastän på engelska. Kommer säkert smälla upp en massa bilder där som jag redan har visat här, men ändå.

Och så har jag en massa konstiga idéer som jag ska försöka förverkliga mellan tentan som jag hade idag och nästa tenta om en månad typ.  :D

--- #3


Hoppdidopp, nu är det tentapluggspaus!
Nästan nyss plingade det på dörren och ett bud kom och sa att det låg ett fem meter stort paket nedanför trappen. "Håhå" sade jag. Och så skrev jag på avin och tänkte att pappa måste ha köpt en dinosaurie i naturlig storlek.

Det hade han inte. Jag fick lära mig att bara för att någonting är fem meter långt behöver det inte vara fem meter brett och djupt. Det var någon slags pinne till något slags..sak.

Övrigt så beklagade sig mamma över att mjölken snart var slut, och när hon sade mjölk så tänkte jag 'mmmm...bananmilkshake' och nu är mjölken helt slut.

Så fort tentan är över så ska jag läsa någonting skönlitterärt. Och rita.
JÄTTEMYCKET.
OM NÅGOT SOM INTE HAR MED KYRKOR ATT GÖRA.

Oh, och jag färglade en grej igår, för att..det var en till tentapaus.
känner ni igen henne så är det för att jag 1) visat henne svartvit förut och 2) ritat av en Roy Lichtensteinbild.

Hejsvejs, böckerna kallar på mig igen.
Läser den absolut tråkigaste hitills.

Armband (igen)


Jag har gjort ett till armband (alla mina pärlor är över hela golvet och varje gång jag tänker att jag ska plocka upp dem och stoppa tillbaka dem i kartonen så blir det så att jag parar ihop färger istället..Hmm.)Har också handlat 400 g Marabou och sockerchockar mig medfan jag pluggar. Körde på motorväg idag också och det var.. Tja. Jag har ju kört motorväg några gånger tidigare, fast aldrig med pappa. Men det gick bra, minus några stressade ögonblick.

Det är så bedrägligt att köra med med pappa ibland, för han förväxlar vänster och höger rätt ofta. Och om han låter stressad i rösten kan man ju säga att jag blir lite skraj, för han är vanligtvis lugn som en filbunke nör vi kör. Lugnare än en filbunke. Som en stenstod.

Tjopp.

----Jag har ett problem med bloggdöden.
bloggdöden är när jag får för mig att jag vill starta upp ett nytt plejs (första gången för att jag insåg att ahjesusenbloggärjuoffentligttänkomnågonhittardethärgudvadpinsamtjagdööööör..eh.) och stänga ner det gamla.
 
Nu är det så att jag vill göra om och..göra rätt, typ.
Vill ha en konstig blogg med ett konstigt tema på ett okonstigt språk (typ engelska, så att jag kan kommentera fina engelskspråkiga pysselbloggar som är så otroligt häftiga men som inte kan svara tillbaka för att tja..de förstår inte var de ska plita ner kommentaren)

Men engelska är ju så knepigt. Fast då lär jag mig ju kanske.

Äh.

Återkommer när jag har bestämt mig. Fast den här bloggen kommer ju att leva tills jag pallar hitta en bloggplats, ett namn, ett tema och tills tentan är avklarad. Wheei. <--- njut så länge det varar, dvs.

Det här borde inte vara en så stor källa till beslutsångest. Det är bara för att jag inte vill tänka på alla konstepoker jag måste plugga in som jag gör en höna av en fjäder.


O_o

George Grie


George Grie är så cool så att jag inte blir riktigt klok på honom.

(klicka på bilderna för källan. som är..Wikipedia.)

Lägg det på minnet:
George Grie.


Idag har jag varit med Gabbi och ätit pizza. Tjoho!
Och jag fick ett jättefint brev från Amanda som lever livet i Lyon! Najs!

8 feb. 2010


I lördags kanade jag nerför backen i fullfart med pulka. Henrietta och hennes syrra var mina kompanjoner (de som höll mig sällskap och som skulle dra hem mig i fötterna om jag bröt bägge armarna).


Och
Igår var jag ute på en finfin söndagspromenad. Världen var jättehärlig och jag hade vårkänslor. Jag hörde vädermannen på radion säga att 'det här är ingen dag som Karl X skulle kunna gå över isen på' för någon dag sen.
Det var så igår också, och jag önskade att jag hade kunnat säga att det var för att allting var så vitt och vackert så att den svenska styrkan bara fascinerat tittade ut över isen och allt som hördes var hästhovar, andedräkter och fågelkvitter.

Fast egentligen var det bara för att isen var svag.Uppenbarligen kan den hålla upp julgranar iallafall.

Idag var jag i skolan hela långa dagen och lyssnade om..ehm..medeltiden tror jag att det var. Jag var en dålig lyssnare. Glad var jag i alla fall.

Imorgon har jag och Gabbi pluggdejt, yay. :D


:)

Idag fyller Karro år!

Gif Created on Make A Gif

Strålarna som kommer ur hennes huvud är ren energi/tankekraft/telepatisk förmåga in action/smarthet för sånt märks på 20-åringar som Karro tror jag.

Så nu vet du Karro. :D

:D:D:D:D


PS:
förlåt om allt det blinkande sabbar din syn eller något. Det var inte med vilje isåfall!
DS.

Armband


Jag har pluggat lite, det är bara det att jag tar paus, ofta och mycket. Har inte plockat in pärlorna än, snarare handlat hem fler. (...)Nu är det helg, så det blir mer pyssel, och lite panikplugg. Jag bara känner hur tankarna drar till skolan, vare sig jag vill det eller inte. Jag är en lite panikig människa, men det är bara för att jag aldrig har haft tenta förut.

Säger vi.

:)

4 feb. 2010


Såhär såg det ut runt sjön i söndags, när jag effektivt undvek att plugga:

Eller ja, himlen var inte så lila, men photoshop gjorde den det.

Nu undviker jag också effektivt att studera. jag har till exempel spontant träffat Henrietta och handlat mjölk. Gjort ett armband. Kollat bloggar. Kollat facebook. Ätit. Kollat facebook. Ätit. Haft dåligt samvete. Kollat facebook. Kollat facebook. Kollat facebook.

På lördag fyller Karro år, hon blir jättestor. Hela 20. Det är helt stört att vi är i den åldern då vi levt i två decennium.

Örhängen, yey.

Ibland händer det att jag är uppe medan alla andra sover (vilket inte är en så svår bedrift då mor och bror stänger om sig halvtio) och då kan det se ut såhär i mitt rum (en lagom tyst aktivitet att ägna sig åt):Frukta icke hantlarna, de är mest till för att imponera (eller tja, en gång hade jag ambitioner om att bli en muskelknutte med hjälp av dem), de är rätt dammiga nu.

Ur allt det stöket föddes någonting att hänga i öronen:Så jag är glad och nöjd och försöker så försiktigt som möjligt att inte trampa på någonting på mitt golv just nu. Håller mig bara undan rummet så mycket som möjligt tills jag har slutat att pyssla med pärlor och det blir dags att plocka in.

Vad händer annars förutom pysselsyssel och nerstök? Hmm. Övningskörning (ALLTID) och plugg. Jag är lycklig över att mitt liv har blivit rutinerat igen. Jag älskar att följa ett schema. fina, inte på helger och sånt, men några gånger i veckan, att ha någonting att göra för att lära sig. 

Minus för att man för att lära sig måste sitta hemma och traggla igenom kurslitteratur.

Tweep.  

--- #2


Idag var jag i skolan hela dagen, sen åkte jag in till stan och handlade en klänning (Spontanköp som försvarar med ursäkten 'Den var snygg'.) och mer regnbågsgrundad skrapkartong som jag ska leka med imorgon.:D

På vägen såg jag en reklambil för Elaktörerna. Detta ska egentligen läsas som el-aktörerna, dvs, de har med elektronik och sånt att göra antar jag. Har man gått i skolan hela dagen och ens hjärna är sås, så läser man det ellacktörerna.

Därefter tänker man på vilken reklammässigt obegåvad person det måste ha varit som kom på namnet, för det första har det ordet 'elak' i  det andra så rimmar det (nästan) på tumör. Sen tänker man lite till och inser att det är en själv som är puckot.

Men det gör liksom ingenting, för i huvudsak har det varit en fantastisk dag ändå.
:)

RSS 2.0