Hello earthlings!

Kan inte någon av er i snitt 20 om dagen som har trillat in de senaste tre-fyra dagarna, typ..berätta vad det bästa ni vet är?
Jag bits inte.




Hejhopps!

Kommentarer
Postat av: Karro

Det bästa jag vet är...ekorrar som mosas av ekollon. Jättebra kompisar som ramlar in i väggar när de ska hälsa på en på morgonen. Folk som lånar ut självlysande tröjor och inte blir arga när man råkar duscha med den på. Människor som har noll balans och ramlar när de dansar juldans. Dessutom tycker jag om när en av mina bästa kompisar kommer hem till mig och har med sig hembakat bröd för att hon är orolig att hon ska äta mig ur huset, sover över och inte gnäller när hon blir väckt av hej-vi-ska-måla-om-dina-fönster-människor som dyker upp okristligt tidigt. Det är också bra med folk som blir galet lyckliga av att fotografera soptunnor...

2009-08-03 @ 17:40:02
Postat av: Sassy

Det finns ju så mycket att nämna! Musik, kärlek, katterna, att dansa med vännerna, att drömma fina drömmar, att sparras, känslan efter en lyckad träning, vackra ting...Listan kan göras lång!



Du får kolla på TB när föräldrarna inte är hemma då :)

2009-08-04 @ 20:40:11
URL: http://eurotrash.blogg.se/
Postat av: Pysselninjan

Det bästa jag vet är kärlek.

Och dans! Tokdans på en (efter)fest någonstans där lyckan bubblar som kolsyra i blodet. Och lite hångel på det. Det är inte pjåkigt.



Det är också otroligt fint & bäst med pannkakor. Eller frukost på sängen. ♥

2009-08-12 @ 18:29:15
URL: http://pysselninja.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0