work in progress

Work in progress: (kvalititen på webcamkameror suger ju, men det är otroligt bekvämt)



Han kommer intemed fred, han kommer med ondska och krig och massförstörelse och sånt!
Fyller ut tiden lite med teckning så att det snabbare ska bli måndag.
Första gången i mitt liv jag längtar till en måndag. Nästan alla museer har stängt på måndagar, för övrgt! De har fattat grejen! Vi hoppar över dagen och så blir alla lyckligare!

Kommentarer
Postat av: Felicia

ÅH! JAG VILL VETA HUR DET ÄR!!!!!!!!!! :D hur awesome är det??? :D



Svar: va? hur då? jag får bara studiebidrag för att jag slutar året då jag fyller tjugo, och sen får man stuidemedel såvitt jag förstår. Inte går det att få det med?? Hur som helst var de snälla nog att ge mig ett busskort för att jag var 19 i alla fall! haha.

2010-08-31 @ 18:46:40
URL: http://frokenfelicia.wordpress.com
Postat av: kajsa

aw. massförstörelsevapen? kemiska sådana kanske?

2010-08-31 @ 22:47:45
URL: http://whatsupsthlm.se/aenigma
Postat av: Felicia

Sv: jaa, vasen blev lite fräsig, vet inte riktigt vilka glasyrer det finns, men vill göra en i en färg och en annan i ränderna i alla fall! oboefärger har jag inte hört talas om dock haha :p



ÅHMENJAAA hur roligt låter det inte?!?!??! vilken lyx du har, 5 år framöver med såntdär vavava! :D och skönt att gruppen är skön, det är ju faktiskt jätteviktigt tycker jag.



och ja, absolut, jag lever verkligen livet! känns faktiskt lite skönt och hoppa på högskolan direkt. och så får vi ju göra så mycket kul! :D



och om studiemedel; syon var och informerade oss idag, och det verkar som att jag bara får 1050 i månaden eftersom just den här utbildningen är på gymnasienivå :s jättekonstigt. man kan ju få extra tillägg om man har dålig inkomst i familjen, och inackorderingsbidrag, men inget av det är för mig /: tydligen står det i föräldrabalken, eller nåt, att föräldrarna ska försörja en och ens utbildning tills man fyllt 20. wtf? varför ska man då fylla 18??? xD finns så mycket konstiga bestämmelser... -.-

2010-09-02 @ 20:10:14
URL: http://frokenfelicia.wordpress.com
Postat av: Anna

JAAA :D



alltså, det är vääldigt sällan jag ser på tv (även att jag har). MEN INTERNET? Kära lilla internet? no way, känner mig totalhandikappad. även att jag känner att jag har förlorat min kamp mot det jag har försökt att inmte falla in i.



skolan är bra. det finns världens finaste människor på estet. jag känner mig verkligen hemma!



och ja, över helgerna åker jag till hem2 (eller hem1, jag vet inte riktigt). pussar och kramar far och mor extra mycket, går på iskalla knarriga trägolv och gottar mig i att få vara barn och inte ha så mycket ansvar!

2010-09-04 @ 19:42:02
URL: http://kreativitet.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0