de sista januaridagarna


Det har varit gött att leva den senaste tiden! Skolans workshop där vi byggde superkök (eller ptja..köksmoduler som såg ut som myskojor hela bunten) är tyvärr över, konst- och designmupparna har fått dra sig tillbaka till sina egna vrår igen - men inte utan mysfest i köken. Det var underbart när allt var nersläckt.

 

Olyckligtvis var vi tvugna att riva ner alltihop, men på måndag drar en ny workshop igångm där vi ska bygga skala 1:1 modeller. Förhoppningsvis får vi fortsätta knö oss förbi superstora modeller, istället för att snubbla över små.

Som om inte det vore nog med roligt så var det vernissage på konst igår också. De har skills! Det var en liten utställning, men fin. Och sen fick vi vara i deras kök och äta kakor och så kom några andra arkitekter och så blev det fotokrig och..öh..Summan av kardemumman är att det var väldigt trevligt.

Efteråt var det lite veligt, men det blev tillslut Seven Brides for Seven brothers hemma hos en kompis, en hur härlig musikal som helst! Den slår inte precis några slag för feminismen, (Sabinberna var kvinnor som Romarna rövade bort) men det spritter ändå i benen på mig.Och idag? Ptja..Ska väl mest pyssla hela dagen.Inte helt fel.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0